Trådløse mikrofoner og de nye frekvenser

Efter det i sommeren 2009 blev besluttet, at hele frekvensbåndet 790-862 MHz skulle anvendes til bl.a. mobilt bredbånd, har der været en del tvivl om, hvordan det kom til at se ud for de trådløse mikrofoner.

Det er nu muligt at anvende trådløse mikrofoner tilladelsesfrit i dele af frekvensbåndet 470-695 MHz -dog kun i "white spaces".

Mikrofoner i området 863-865 MHz er uberørte af de nye regler.

Hvilke dele, man må anvende, afhænger af, hvor i Danmark man bruger de trådløse mikrofoner.

Se Energistyrelsens hjemmeside for at få en liste over de frekvenser, man lovligt må anvende til trådløse mikrofoner.

Du finder dem ved at trykke her.

Alle vores mikrofoner er klar til de nye frekvenser. Du finder dem ved at trykke her.

Spørg Monacor?

Har du spørgsmål, ris eller ros,

så kontakt os på 44 34 90 00,

brug vores chat

eller send os en mail