Trådløse mikrofoner og de nye frekvenser

Efter det i sommeren 2009 blev besluttet, at hele frekvensbåndet 790-862 MHz skulle anvendes til bl.a. mobilt bredbånd, har der været en del tvivl om, hvordan det kom til at se ud for de trådløse mikrofoner. Det nuværende frekvensbånd bliver lukket for brug til trådløse mikrofoner ved udgangen af 2012.

I november 2010 blev det offentliggjort, at området 470-790 Mhz blev tilgængeligt, uden der behøves seperat tilladelse - dog kun i "white spaces". Mikrofoner i området 863-865 MHz er uberørte af de nye regler.

Alle vores mikrofoner er klar til de nye frekvenser. Du finder dem ved at trykke her

For at finde ud af hvilke frekvenser ("white spaces"), der må anvendes i det pågældende område, kan du på Erhvervsstyrelsens hjemmeside finde et interaktivt kort med alle de oplysninger, du skal bruge. Her kan du også finde en app til Android og iPhone telefoner, så du altid har oplysningerne ved hånden.

Oversigt over mikrofoner og frekvenser

Herunder finder du en oversigt der viser hvilke frekvensområder vores trådløse mikrofoner arbejder i.

672,000-696,975 MHz
TXS-606
TXS-626
TXS-646
TXS-636SET
TXS-616SET

740-764 MHz
TXS-862
TXS-852
TXS-882
TXS-872
TXS-892

863-865 MHz
TXS-871
TXS-860
TXS-840/842
TXS-631SET
TXS-611SET
TXS-811SET
TXS-831SET
TXS-812SET

Hvilken mikrofon passer til min sender?

Det er ikke altid lige nemt at finde de rigtige produkter, når man skal sætte et trådløst mikrofonsystem sammen. For at gøre det nemmere for dig, har vi lavet en liste med alle kombinationer mellem trådløse lommesendere og mikrofoner fra vores sortiment.

Du kan downloade PDF filen herunder.

NYE PRODUKTER

TILBUD

KONTAKT

Lancering af et nyt koncept ISE 2017
På messen i Amsterdam, kan du komme med til en ægte premiere. Her vil vi vise det imponerende DT-system for første gang. Find os i hal 7, stand V220 - 7-10 februar 2017.