Trådløse mikrofoner og de nye frekvenser

Efter det i sommeren 2009 blev besluttet, at hele frekvensbåndet 790-862 MHz skulle anvendes til bl.a. mobilt bredbånd, har der været en del tvivl om, hvordan det kom til at se ud for de trådløse mikrofoner. Det nuværende frekvensbånd bliver lukket for brug til trådløse mikrofoner ved udgangen af 2012.

I november 2010 blev det offentliggjort, at området 470-790 Mhz blev tilgængeligt, uden der behøves seperat tilladelse - dog kun i "white spaces". Mikrofoner i området 863-865 MHz er uberørte af de nye regler.

Alle vores mikrofoner er klar til de nye frekvenser. Du finder dem ved at trykke her

Hvilken mikrofon passer til min sender?

Det er ikke altid lige nemt at finde de rigtige produkter, når man skal sætte et trådløst mikrofonsystem sammen. For at gøre det nemmere for dig, har vi lavet en liste med alle kombinationer mellem trådløse lommesendere og mikrofoner fra vores sortiment.

Du kan downloade PDF filen herunder.