Youtube logo
Menu

Kommunikationsløsninger til sværvægterne
Det familieejede firma Kaj Larsen Communication A/S er baseret i Ringsted og beskæftiger sig med direkte salg til el-branchen, grossister og institutioner.

Kommunikationsløsninger, som for eksempel kalde- og samtaleanlæg, er firmaets ekspertise, og Ole Klitkou, der fungerer som både sælger og tekniker, fortæller, ikke uden stolthed i stemmen, om et firma, der fungerer upåklageligt.

Der er også god grund til at være stolt. For til trods for firmaets beskedne størrelse – Ole Klitkou og ’Fruen’, som er både direktør og ’finansminister’ i gesjæften, er kræfterne bag – har Kaj Larsen Communication A/S sværvægtere på listen over aftagere af kommunikationsløsninger. Herunder blandt andre Arla i Sønderjylland, Coop Danmark på Fyn og Køge Privatskole i … ja, Køge.


40.000 m2 lagerfacilitet
I Coop-sagen har Kaj Larsen Communication A/S lavet en basisdækning af hele Coops lager i Odense, som i alt tæller 40.000 m2 fordelt på lager, kontorer og administrationsbygninger. Der er opsat varslings- og kaldeanlæg opdelt i fire hovedzoner med mulighed for zonekald fra 16 positioner samt allekald. Der er også mulighed for at spille musik over anlægget i alle eller udvalgte zoner.

Der er brugt forskellige produkter til det meget omfattende installationsprojekt, herunder en lang række fra Monacor. Blandt andet kuglehøjttalere (EDL-420/WS) og porcelænsfatninger (LKB-1) samt lydgivere, forstærkere og styreenhed til baggrundsstøj.

- Men generelt er det meget forskellige løsninger, vi leverer hos de forskellige kunder, forklarer Ole Klitkou. Så det er svært at sige, hvilke af Monacors produkter, vi bruger mest.

Vi bruger nok alt fra hele paletten; lydanlæg til musik og beskeder, højttalere, videoovervågningsudstyr og meget mere. Men ikke noget stage-udstyr, tilføjer han.

”Vi arbejder kun med tilfredse kunder og leverandører”
Ole Klitkou og Monacor indgår nærmest i en form for parløb – Ole har dialogen med kunden, kigger kravspecifikationerne igennem og kontakter så Monacor for deres professionelle support og vejledning. Ofte kan Kaj Larsen Communication A/S bruge sine egne samtaleanlægsfunktioner ved at parre dem med udstyr fra Monacor og på den måde skabe den optimale løsning for kunderne.

- Både Monacor og jeg arbejder kun med tilfredse kunder og leverandører. Det giver en garanti for godt arbejde, og vi kan bruge hinanden som referencer. På den måde kan vi give hinanden en mulighed for mersalg, og det er jo slet ikke så dårligt, siger Ole Klitkou.

Adspurgt, om han slet ikke har nogen ris til Monacor, svarer han benægtende:
- Jeg ville nævne det, hvis der var noget, jeg var utilfreds med, siger han med eftertryk. Men det er der faktisk ikke. Det fungerer rigtig rigtig godt, og de få gange, der har været nogle produkter, der ikke virkede, er de blevet ombyttet uden problemer.

- Så vi er rigtig glade for samarbejdet. Det tror jeg nu også godt, Monacor ved, men du må gerne skrive det alligevel, slutter han.

NYE PRODUKTER

TILBUD

KONTAKT

Spørg Monacor?

  Har du spørgsmål, ris eller ros,

så kontakt os på 44 34 90 00,

brug vores chat

eller send os en mail