Youtube logo
Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dus med dyrene

Som helt almindelig bedsteborger, der højst kommer i Zoo en enkelt gang eller to om året, tænker man måske ikke lige over, at det kan være nødvendigt med et speak-anlæg hos hyænehundene. Historien melder ikke noget om, hvorvidt Dronninglund TV-Center havde tænkt over det på forhånd, men det kom de til, da de blev hidkaldt til opgaven af Aalborg Zoo.

 

- Jamen, der skulle sættes et speak-anlæg op, så dyrepasserne kan fortælle lidt om dyrene til publikum, fortæller Mogens Christiansen, indehaver af Dronninglund TV-Center. Det er Monacor-udstyr, vi bruger til sådan en opgave. Og vi har også lavet lyd inde i elefanthuset, fortsætter han.

 

Til spørgsmålet om, hvordan det kan være, at det lige netop er Dronninglund TV-Center, der blev valgt til opgaven, svarer Mogens Christiansen med vanlig nordjysk besindighed:

 

- Jamen, kunderne kommer nærmest helt af sig selv. Vi er kendt heroppe, og så hjælper det jo, at servicen er i orden, og medarbejderne er engagerede, forklarer han.

 

 

Ekspertise og viden

Aalborg Zoo er langt fra den eneste kunde, Dronninglund TV-Center har i stald, om end det formentlig er den ’vildeste’. Aalborg Kaserne og staldsiden af Aalborg Væddeløbsbane er blot få eksempler på andre kunder, der også har haft glæden af teknikernes ekspertise.

 

Alle tre kunder har fået installeret løsninger med produkter fra Monacor, som Dronninglund TV-Center har samarbejdet med siden 2002:

 

- Vi begyndte at arbejde sammen, efter en kollega havde nævnt for mig, at jeg kunne prøve at kontakte Monacor, fortæller Mogens Christiansen. Og det har bare altid fungeret rigtig godt.

Ud over, at de har mange forskellige produkter, så har de en fantastisk viden og en rigtig god service.

 

Det er primært forstærkere og højttalere, Mogens Christiansen og hans folk køber ind hos Monacor, men ellers er det også en bred vifte af andre produkter, fortæller han:

 

- Alle skal jo spare i disse tider, så det gør ikke noget, at Monacor har konkurrencedygtige priser. Slet ikke, når der stort set aldrig er problemer med produkterne.

 

 

Et problemfrit samarbejde

Samarbejdet med Monacor foregår på den måde, at Mogens Christiansen eller en af hans folk bestiller det, de skal bruge, når de skal bruge det:

 

- Hvis der så opstår tvivlsspørgsmål, som for eksempel for nylig, hvor vi ikke var helt sikre på den type forstærker, vi skulle bruge på Aalborg Kaserne, så kontakter vi Monacor.

 

- Og som sagt, så har de en fantastisk viden om deres produkter. Men så kan de vist heller ikke tåle mere ros, slutter Mogens Christiansen med et grin.

Nye ejere af butikken i Dronninglund

Efter artiklen blev skrevet, har Mogens valgt at gå på pension. Butikkens nye ejere er Ib Kristensen, Klaus Thomsen og Dennis Kristensen.

NYE PRODUKTER

TILBUD

KONTAKT

Spørg Monacor?

  Har du spørgsmål, ris eller ros,

så kontakt os på 44 34 90 00,

brug vores chat

eller send os en mail