Youtube logo
Menu

En solskinshistorie 

Regnskyerne hænger tungt over Farum fra morgenstunden den 13. juni. Det er ikke den bedste begyndelse på Monacors 25 års jubilæum og tilhørende arrangement. Men i takt med, at klokken nærmer sig 14, tørrer skyerne ud, og solen bryder frem. Hvilket passer perfekt med, at teltet i gården åbner for udskænkning af velbrygget specialøl fra Trolden Bryghus og servering af smagfulde, hjemmelavede pølser og burgere, mens gæsterne strømmer til.

Monacors 25 år i Danmark er også en solskinshistorie, men det vil føre for vidt at udbrede den her. Den er jo, i sagens natur, ganske lang. Lad os blot konstatere, at de mange gæster, som besøgte Monacor på dagen, i det store og hele er enige om at værdsætte de produkter og den service, de finder hos Monacor – både før og nu. For en del af gæsterne er anerkendelsen oven i købet baseret på mange års relation til Monacor. Læs med her for at høre, hvad nogle af dem siger:


Jannick Schleicher, hvorfor er du her i dag?
Jeg har været kunde hos Monacor i 10-12 år. Først som selvstændig, og siden i de seneste år, hvor jeg har været en del af Tuxen AV Center. Så jeg synes, jeg skylder en god leverandør at komme forbi for at fejre dagen, og så vil jeg naturligvis også gerne se, om der er nogle spændende nyheder.

Hvad laver du og din virksomhed?
Mit speciale er installation af AV-udstyr. Vi leverer totale installationsløsninger, som kan omfatte både lyd, lys, storskærm, mm. Naturligvis bliver det også til en del mindre installationsopgaver, for eksempel et mødelokale, en bar eller et beboerlokale.

Hvad kan du bruge Monacor til?
Monacor giver mig value for money. Jeg køber en del udstyr hos Monacor – typisk højttalere, forstærkere og racks. Jeg kan sagtens finde tilsvarende produkter, som er bedre, andre steder, men de koster måske det dobbelte. Monacors produkter kan ofte dække behovet, og så er de samtidig billigere.  Det betyder, at jeg for eksempel vælger at kombinere højttalere fra Monacor med en mixer fra en anden leverandør. Og så sætter jeg pris på, at det ikke er noget problem at få udstyr på prøve fra Monacor – heller ikke, hvis det skal returneres.


Tobias Folke Petersen, hvorfor er du her i dag?
Når man arbejder med lys og især lyd, som jeg gør, er det godt at følge med i, hvad der sker på markedet. Og så benytter jeg mig samtidig af lejligheden til at hilse på gutterne fra Monacor, som jeg efterhånden har kendt længe.

Hvad laver du og din virksomhed?
Jeg har fundet en niche i det nordsjællandske, hvor jeg har en række kunder – fortrinsvist i Helsingør og omegn. Mit speciale er totale produktioner; salg, udlejning og service af professionelt lydudstyr og anlæg, primært til scene- og musikproduktioner. Jeg leverer bl.a. løsninger til teaterkompagnier, musiksteder og -festivaller, ungdomsklubber, o. lign.

Hvad kan du bruge Monacor til?
Hvis mine kunder ønsker lydanlæg og -udstyr i professionel kvalitet til konkurrencedygtige priser, er det som oftest Monacor, jeg går til.


Lars Bybjerg, hvorfor er du her i dag?
Jeg er kunde og samarbejdspartner hos Monacor og har fået mulighed for at præsentere min musikløsning sammen med Monacors produktnyheder her i dag.

Hvad laver du og din virksomhed?
I Free Store Music har vi specialiseret os i at levere musik til afspilning i butikker, virksomheder, kontorer, caféer og andre virksomheder. Det, der adskiller vores løsning fra andre, er, at musikken leveres online og er afgiftsfri. Det er altså en langt billigere løsning end den traditionelle. Samtidig giver vores løsning mulighed for at vælge mellem mere end 500.000 numre fordelt på 110 forskellige stilarter, og så kan musikken oven i købet blandes med reklamer for virksomheden og dens produkter.

Hvad kan du bruge Monacor til?
Nogle af de virksomheder, som vælger at abonnere på vores løsning, har også brug for at få installeret et professionelt lydanlæg. Her kommer Monacor ind i billedet med deres brede udvalg af højttalere, forstærkere, mv. Omvendt kan Monacor også tilbyde vores løsning til deres kunder, når de køber lydanlæg. Så jeg synes, Monacor og Free Store Music er et suverænt match.

Læs mere på www.freestoremusic.dk 

Masser af gratis inspiration til Monacor's kunder og samarbejdspartnere.
Den altid dynamiske og inspirerende Kim Wilde fra Conceptual gav i løbet af eftermiddagen gæsterne tre små lynkurser i, hvordan man:
“Konkurrerer på service i stedet for pris”,
”Fortæller en god historie – om kunden” og
”Skaber mersalg gennem professionalisme”.

Tryk på billedet til højre og få en lille forsmag på Kim's kunnen.

Læs mere på www.conceptual.dk.

NYE PRODUKTER

TILBUD

KONTAKT

Spørg Monacor?

  Har du spørgsmål, ris eller ros,

så kontakt os på 44 34 90 00,

brug vores chat

eller send os en mail