Få Bluetooth i TXA-800/1000 på 5 min.

Med modulet TXA-802MBT får du mulighed for at afspille musik fra smartphone, tablet eller laptop via Bluetooth.

Installationen er meget enkel og kan klares på under 5 minutter.

I guiden bliver modulet monteret i en TXA-1000CD.

TRIN 1

Modulet pakkes ud af kassen. Da TXA-seriens moduler til trådløse mkrofoner og Bluetooth er af 'Slot-in'-typen, er der ingen kabler eller andre 'dimser', du skal være opmærksom på.

TRIN 2

På TXA-1000CD er der én ledig slot, hvor modulet kan monteres (markeret med rød). Løsn de 4 skruer og fjern plastikdækslet.

TRIN 3

Modulet skubbes ind i hullet. Når det giver et lille 'klik', er modulet korrekt isat.

TRIN 4

Skruerne sættes i og spændes. Pas på ikke at spænde dem for hårdt, da du risikerer, at plastikfronten på modulet knækker.

Klar til brug

Tænd for TXA'en og TXA-802MBT Bluetooth-modulet.
2 blå dioder begynder at blinke.

Aktivér Bluetooth funktionen på din smartphone, tablet eller laptop og lad denne søge efter tilgængelige enheder. TXA-802MBT vil identificere sig som "Portable PA".

Når der er etableret forbindelse, vil LED'erne PWR og LINK lyse konstant.

Start afspilning af et musikstykke og indstil lydstyrken med volumeknappen på modulet, indtil LED'en AF begynder at blinke (må ikke lyse konstant, da dette kan resultere i overstyring).

NYE PRODUKTER

TILBUD

KONTAKT

Lancering af et nyt koncept ISE 2017
På messen i Amsterdam, kan du komme med til en ægte premiere. Her vil vi vise det imponerende DT-system for første gang. Find os i hal 7, stand V220 - 7-10 februar 2017.