State-of-the-art DSP-styret digital forstærker teknologi kombineret med højtydende enheder fra Beyma og Faital og monteret i kvalitetskabinetter. Vi har her opnået et resultat, der ikke set før i aktive højttalersystemer. Den integrerede DSP programmeres via en LAN-forbindelse og en brugervenlig software med et flot grafisk interface.

Alle højttalerne i MEGA DSP-serien er udstyret med den samme high-power to-kanals forstærker, med en samlet effekt på mere end 600 WRMS. Denne højtydende forstærker matches internt af specialprogrammeret DSP modul til hver enkelt model for at opnå det maksimale lydtryk.

MEGA-DSP08

* Kompakt 8/2 full range system i kabinet af birkefiner

* Max. lydtryk ved nominal effekt: 116 dB, musik: 119 dB, peak: 122 dB

* 20 cm (8", FAITAL) bas og 25 mm (1", 44 mm voice coil, BEYMA) horn

Læs mere her

MEGA-DSP10

* Kompakt 10/2 full range system i kabinet af birkefiner

* Max. lydtryk ved nominal effekt: 119 dB, musik: 122 dB, peak: 125 dB

* 25 cm (10", FAITAL) bas og 25 mm (1", 44 mm voice coil, BEYMA) horn

Læs mere her

MEGA-DSP12

* Kompakt 12/2 full range system i kabinet af birkefiner

* Max. lydtryk ved nominal effekt: 121 dB, musik: 124 dB, peak: 127 dB

* 30 cm (12", BEYMA) bas og 25 mm (1", 44 mm voice coil, BEYMA) horn

Læs mere her

MEGA-DSP15

* Kompakt 15/2 full range system i kabinet af birkefiner

* Max. lydtryk ved nominal effekt: 123 dB, musik: 126 dB, peak: 129 dB

* 38 cm (15", BEYMA) bas og 25 mm (1", 44 mm voice coil, BEYMA) horn

Læs mere her

Fælles for alle modeller

* DSP-kontrolleret forstærker (bas: 500W class D, diskant: 100W class A/B)

* Sampling frekvens: 65 kHz i 64 bit teknologi

* Programmering og administration via LAN forbindelse og DSP software

* Med DSP softwaren kan følgende parameter indstilles:

- Aktiverer og gemme presets

-10 equalizere for hver kanal med følgende filtre: bell, notch, all-pass,

low-shelf, high-shelf, band-pass, high-pass, low-pass

- Delay

- Limiter

- Gain på indgange

- Master volume

- Low cut

* 5 faste presets

* Op til 80 presets kan aktiveres direkte på højttaleren uden brug af software

* Kabinet og coating i 1. klasses kvalitet

* Alsidige monteringsmuligeheder

* Horn med jævn spredning der kan roteres 90°

* M8 gevindindsatser til ophæng samt flanche til placering på stativ

* 2 x balancede line/mic indgange og parallel udgange A og B

* 1 x unbalanceret indgang RCA L/R

* 1 x balanceret udgang Mix A+B

* Auto power on/off med LED indikation

* PowerCon til strøm ind/ud