- og få succes med dine installationer.

Ingen projekter er ens. Er der tale om et musik- eller taleanlæg? Er der specielle akustiske forhold? Og er der særlige ønsker til udseende og funktionalitet? For at vælge de bedste produkter til den optimale løsning er det nødvendigt at have en stor viden om både produkter og de fysiske forhold. Vores erfarne team står klar til at tage imod dig på ISE messen i Amsterdam.

Så kom forbi og få en snak med Andreas eller Lars om mulighederne ved dit næste projekt og om hvad du kan forvente af vores rådgivning.

GRATIS ENTRE TIL ISE 2019

Som altid kan du med MONACOR komme gratis ind på messen ved at benytte denne voucher kode 379231

BRUG DETTE LINK FOR AT REGISTRERE DIG

Andreas Jensen                                                  Lars Th. Larsen
  Salgskonsulent                                                   Salgschef
  Mail: aj@monacor.dk                                          Mail: ltl@monacor.dk
  Tlf: +45 20 73 11 00                                            Tlf: +45 20 83 04 70

Du er velkommen til at sende os en mail eller ringe og aftale et møde på ISE messen.

KONTAKT

MULTIRUMSLØSNING

HDMA-220DONG