Få den bedste billedkvalitet med HD-SDI fra Monacor

HD-SDI er den nye standard indenfor overvågning

Står du overfor opgradering af et eksisterende eller investering i et nyt overvågningssystem, bør du kigge nærmere på Monacor's serie af HD-SDI kameraer og optagere.

Med HD-SDI får du en fremragende billedkvalitet med en opløsning på 2 megapixel. Formatet er oprindeligt udviklet til broadcast/filmbranchen, men er nu også tilgængeligt for brug i overvågningsudstyr.

Du slipper for en kompliceret opsætning
HD-SDI kræver ikke opsætning af IP-adresser og konfigurering af dit netværk, men leverer alligevel en kvalitet som netværkskameraerne. Det er ganske simpelt 'plug-and-play'. Og investerer du i et af vores komplette sæt, så følger alt med - lige fra kabler, strømforsyning, kameraer til optager med indbygget harddisk. Du kan se hele vores sortiment af HD-SDI her.

Screenshot fra App'en. (Klik for at se stort billede).

Følg med live fra din PC, mobil eller tablet
Er din harddiskoptager tilsluttet din router, kan du følge med live. På PC'en logger du direkte ind via en browser. På mobil og tablet skal du hente en App. Vi anbefaler ASEE HD. Den finder du både i App-store og Play-butikken.

Brug de eksisterende kabler
Har du et ældre analogt overvågningssystem, der trænger til opgradering, kan du benytte de eksisterende kabler, såfremt de er i en fornuftig kvalitet. Det gør det både nemt og billigt at opgradere til et tidssvarende system.

Se video eksempler herunder
For bedste kvalitet skal du vælge 1080P i YouTube-afspilleren.

Videoklip med HD-SDI. Udstyr, der er brugt her, er HDVR-184 og HDCAM-370.
Videoklip med Analog. Udstyr, der er brugt her, er DMR-1840 og VIEWEX-370/WS

NYE PRODUKTER

TILBUD

KONTAKT

Lancering af et nyt koncept ISE 2017
På messen i Amsterdam, kan du komme med til en ægte premiere. Her vil vi vise det imponerende DT-system for første gang. Find os i hal 7, stand V220 - 7-10 februar 2017.