Tillykke til Ulrik

Der var bred enighed i jury'en, da vinderen skulle udvælges blandet de mange indsendte billeder. Vinder billedet blev indsendt af Ulrik Hedegård og festivalvognen står nu klar til afhentning.

Om billedet skriver Ulrik selv:

Efter at være blevet studenter 9 år tidligere, syntes vi det igen var blevet tid til at blive det, og vi blev derfor studenter igen i 2012. Som altid når huen bliver sat på hovedet, kræver det bobler. Og i vores tilfælde krævede det rigtig mange. En aften, der startede med en dele-drikke flaske bobler, og endte med skumfestlignende tilstande fra flaskernes mousserende indhold.

Vi håber Ulrik får glæde af festivalvognen.

Ulrik og 'The Blue Monster' er klar til festivalen

Ulrik var allerede taget af sted til Roskilde Festivalen, da han fik den gode nyhed. Han fik en ven til at hente gevinsten i Farum og fragte den til Roskilde, så de kunne få gang i festen. Der var også også en pakke med vores special bryggede jubilæumsøl til den heldige vinder.

Festivalanlæg er vældig populære i disse år. Monacor er også hoppet med på vognen og har bygget dette vidunder af et mobilt anlæg. Vi kalder det selv for 'The Blue Monster'.

Vi har udloddet det flotte anlæg og modtaget en masse sjove billeder.
Vinderen er ved at blive fundet.

Lidt om 'The Blue Monster'
Forstærker: 2 x 100 Wrms + 1 x 200 Wrms (700 Wmax)
Subwoofer: 15" PA-enhed
Sidehøjttalere: 3 x 4" bas/mellemtone + PA-horn (pr. side)
Tilslutninger: Forbind via Bluetooth eller phonoindgang (Mobil/PC o.l.)
Batteri: 60 aH - Forventet spilletid på en opladning ca. 10-20 timer (afhængig af lydstyrken)
Kabinet: Bygget i 19 mm krydsfiner=TUNGT!!
Materialepris: Ca. kr. 9.000,-

Se video af den her!

NYE PRODUKTER

TILBUD

KONTAKT

Lancering af et nyt koncept ISE 2017
På messen i Amsterdam, kan du komme med til en ægte premiere. Her vil vi vise det imponerende DT-system for første gang. Find os i hal 7, stand V220 - 7-10 februar 2017.